Leverans, sekretess, betalning

Leverans

Värderingen levereras vardagar i PDF-format via e-post alternativt vanlig postgång inom 48 timmar efter beställning.

Betalning

Betalning sker i SEK mot faktura med betalningsvillkor 15 dagar netto. Dröjsmålsränta 13%.

Returer, Ångerrätt, Återköp, Öppet köp

Enligt Distansavtalslagens §14 gäller inte Ångerrätt om avtalet avser en tjänst och fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke under ångerfristen. Ångerrätt och Öppet köp 30 dagar gäller ej för företag. Om du av någon anledning önskar att komplettera med indata eller få andra justeringar utförda ingår detta i produkten utan extra kostnad.

Sekretess

foretagsvardering.org och UC Företagsvärdering tillämpar bestämmelser om sekretess/tystnadsplikt avseende kunduppgifter för att värna om kundernas säkerhet. Sekretessen/tystnadsplikten omfattar alla uppgifter om enskilda kunder, vilket innebär att sådana uppgifter får endast användas och lämnas vidare om det inte är obehörigt. Konfidentiell information får endast vidarebefordras till anställd inom företaget som omfattas av samma sekretess/tystnadsplikt och i den utsträckning som är nödvändig för utförande av det aktuella uppdraget. Sekretessen omfattar alla uppgifter som lämnas av kunden oavsett om uppgiften är muntlig, skriftlig eller elektronisk.


×Hittar du inte vad du letar efter? Kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa dig.

Kontaktinformation

Det är alltid roligt att höra från nuvarande och blivande kunder. Hör av dig genom info nedan så kan vi diskutera hur vi kan hjälpas åt.

  • 08-670 90 60
  • ucaffarsfakta@uc.se

Öppettider företagsvärdering

  • Måndagar: 08:00 - 17:00
  • Tisdagar: 08:00 - 17:00
  • Onsdagar: 08:00 - 17:00
  • Torsdagar: 08:00 - 17:00
  • Fredagar: 08:00 - 16:00