Om foretagsvardering.org

Foretagsvardering.org startades 2008 av entusiaster inom företagsvärdering. Sidan startades i främsta hand för att grundarna själva skulle lära sig ännu mer om olika värderingstekniker samt tvingas förklara detta på ett lättförståeligt sätt för andra. Efterhand så växte både sidan och innehållet. Till slut så började vi även att erbjuda företagsvärderingar via tredjepartslösning.

Affärside

foretagsvardering.org erbjuder företagsvärderingar till små och medelstora företag via en tredjepartslösning. Marknadsföringsstrategin är att dela med sig av så mycket information som möjligt, för att sprida kunskap inom området företagsvärdering. Samtidigt finns ambitionen att etablera webbsidan för att bli den naturliga mötesplatsen för företag och privatpersoner som vill värdera företag eller lära sig mer inom företagsvärderingens alla olika konstformer.

Framtid och vision

Vi kommer att fortsätta att utveckla sidan, innehållet samt erbjudandet till våra besökare kontinuerligt.

Kontakt

Vi är ett internetbaserat företag, och kontakt för generella förfrågningar sker via vår email kontakt@foretagsvardering.org eller via vår kontaktsida. Vid beställningar av värderingar så hänvisas till våra formulär som bland annat kan hittas på sidan Beställ. Efter en beställning så kommer ni att bli kontaktade antingen per telefon eller per e-post av en professionell analytiker/företagsvärderare.

Kontaktinformation

Det är alltid roligt att höra från nuvarande och blivande kunder. Hör av dig genom info nedan så kan vi diskutera hur vi kan hjälpas åt.

  • 08-670 90 60
  • ucaffarsfakta@uc.se

Öppettider företagsvärdering

  • Måndagar: 08:00 - 17:00
  • Tisdagar: 08:00 - 17:00
  • Onsdagar: 08:00 - 17:00
  • Torsdagar: 08:00 - 17:00
  • Fredagar: 08:00 - 16:00